Sold out

Grrrr...dah tau nak balik,carik lagi ticket last minute...kan dah xbley balik raya...

Kawan-kawan Uniten sekalian balik bler?? Dapat ticket?? Yang dapat tu,kite share ticket nak..kite duduk seat dalam bus tu separuh-separuh...*bley takkkk macam tu*

So my exam schedule states that my final paper is on the 24th at 1730...tak beli ticket awal-awal sebab timetable tak finalised lagi before this..ni dah finalised, hambikkk kauuu...habes sumer ticket kene kebas...yang xley blahhh,its sold out till 8 September...ramai sangat orang Muadzam balik KL hapeeee....

Nahhh,sape tak caye ticket sold out..meh tengok cni..aku dah print screen dah schedule bus...








Haaa...meleleh takk air mata tengok ticket habesss...nak print screen smpi 8/9..tapi macam penat plakk nak tekan butang print screen ni banyak-banyak kali..huhu...

Cik Abg offer to send me back..tapiiii..only on the 31st...cos he has to work before those date...& dier pun mesti nak raya ngan family...i cant possibly make him send me on Raya Eve aiteee...kejamm sungguh klu paksa dier hantar jgak...

First time ni Raya xbley balik...demmmmm...hurmmm...redha je lahhh....








p/s : bler sakit,dapat xtra attention..sukeeee...>.<

2 viewers view:

yana d'zone said...

jom ikut akak baik Johor...kita raya kat Kluang je...nak? hehehe

k.sara said...

huhu..Cik Abg ajk raya kat Ibam...=.='

 

Storyline of Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea