kembali pulang.

0 viewers view
YEAYYY...!!
Too excited to even write anything right now...
In a few hours ill be back in ur arms..
Ohh,sangat-sangat excited boleh takk...

i'm sorry..

0 viewers view

Bising tak?

0 viewers view


Tiba-tiba rasa macam MP3 player dalam blog ni sangat bising and menganggu...

Do you think so too?

Tak nak letak MP3 player lagi boleh tak?

Dia vs Saya

0 viewers view
1) Dia sweet macam gula-gula kapas,tapi saya selalu masam macam asam java...
~Dia sanggup tahan ngantuk(ingat ma xtau pa ngantuk ke..huhuh) tengok aku tido depan cam..eyhh,sweet ok..ader balak korang tahan tido duk ngadap korang tido?xder kann...

2) Dia lemah lembut,tapi saya dawai besi..
~Dia cakap ngan aku pun lembut jer,tapi aku ni slalu kasar...ok,maybe dier ader terkasar sikit biler pgg aku,but well..im much more rougher ok...sorry pappy..=)

sampai menutup mata..

0 viewers view
video
*nak macam ni boley tak..>.<

Romantik sweet sweet sampai tua...(",)

A n n i v e r s a r y

0 viewers view
Oh,heyy look...!! Its already the 23rd of the month..
*ikowt tyme M A L A Y S I A yea,bukan I N D O N E S I A


But waitttt......

Trademark..mungkin kah??

0 viewers view
Dia sangat dan teramat pemalu dan pendiam..well,at least before i really got to know him...oleh sebab dia suka malu2..i gave him a nick name of a cat..alaaa,yang macam peribahasa mlayu tuuu (i know my bm tunggang langgang skit)..malu-malu kucing..ehehe..n den,dia plak menambah,dia asal hutan n kampung...n soooo..name kucing hutan melekat untuk dia...haaa..trademark dia lar tu kann...kucing utan ku..eheheh...xtau kucing utan tu rupe nyer macam maner?kesian nyer korang(sendri pun xtau macam mner rupe kucing utan sbnr nyer)..heheh..

merajuk & memujuk

0 viewers view
First date or should i say first meeting pun da merajuk..hahha..bley tak macam tu?Okoko..aku kuat merajuk..so?jeles??plss do...bler merajuk,for sure lar ada yang memujuk kannn...ohh,dia sangat comel bler cuba memujuk...
Seriusss..xtpu punya..xcaye?try lar testt...

*I'm ain't blonde n he doesn't have long hair n beard..=)

nombor..numbers..digits...

0 viewers view
*pls click to enlarge..=)

Air Mineral vs Air Masak

0 viewers view
13October 2010
~ It was a Wednesday..macam biasa before morning class..akan online untuk update status and angkat cake segala cake yang siap masak dalam baking life. Ohh,mase tu bley plak terperasan bday si kedingg ni..ermm..nk wish ke ek?balik class nnti lar baru wish..ehehe...after class,sampai ilmiah almost 1pm..bukak lappy,trus on9..browse thru page si keding tu..ermm..xramai yang wish lagi..nak tulis aper ek..huhuh..pdhal bday wish jer pun..mcm xbese plak wish kannn...ermmm...pendek kan citer,the pic below will show how i started n how the flow of our story when.. :)

Pertemuan itu..

0 viewers view
23 September 2010(Raya at Jamal's)
~Eyhh...si keding tu pendiam sangat lar...sombong ke?berkepit ngan fon jer...ishhh...bila mau dengar suara dia..xper larr..lambat laun akan dengar lar jugak kann...:(

10 October 2010
~Grrr..pkcik bus MaraLiner(Melaka-Muadzam) xbetul ke aper..ader ke patut tinggalkn budak pompuan kat terminal tgh2 mlm buta..macam maner nak balik ni..paler hotak pikir contact awal jer time tu..tapi jantung dupdapduupp sebab takowt kalau2 ader mnganggu tido..yesss,dier sudi dtg tlg jemput..ehehe..

Yang terindah..

0 viewers view
A little sumting untuk pa...

Its our song..

0 viewers view
Ingat tak lagu dating kita?Asal keluar je msti lagu ni on air..Bila lagu ni on air,pa mesti nak tukar siaran..comel jer...ingat tak?ingat tak? Tak ingat? Tuuu..lagu tu ader kat bawah ni..hehe..ingat dah?

Heyy,you..!

0 viewers view

Warming up and welcoming back..

0 viewers view
 

Storyline of Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea