Maysaa Maxi Wrap Dress

0 viewers view
As always,xder keje..nak carik keje kan..hehe...so was going thru a fren of mine punye photo album..last week kowt this Maysaa London came to malaysia....and this bunch of gurlfrenz pegi exhibition tu...ok,everyone who went is superbly comel...n yess..my fren is cute n gorgeous as always...xpercye?japjap..wa carik dier punya gambar ok...

*jengjengjeng..
this is my lovely fren...
name dier yana n sorry..
she's taken...=)

AAhhaahhh..legaaaaa...

2 viewers view
Fuwhh...fuwhhh...3jam ngadap lappy..akhirnyer..siap jugak..haaaa..s u can see..i updated my bloggie blogblog...since bwat atau tercipta nyer blog ni..i have not updated anythng..and since aku xder keje nak bwat..i decided to dig up google n yahoo to help me out..but..oh boy..!!aku buta IT ok...so it didn't help me much..wanted to make my layout look lyke this...


sadly,aku tak reti..haiyshh..comel lar layout tu..tapi apakan daya..i ony manage to get the header..hehehe...

Takde keje..carik keje..

0 viewers view
dying of boredom at home made me to find stuff to do..and the latest medcne i found to cure my boredom n kill tyme is to download movie n cerita cerita yang i have missed from the theater..ohh,i feel good..hahaha...my latest collections of movie :
 

Bitch Whore Slut

0 viewers view
a lil sumting i got for my baby boo...
i hope he likes it...
=)

well, i have noting much to say for today..im not in the right mood though to blog..
im..i dont know...hurmppp..angry,sad,confused,n blablabla...but most of all...i juz wanna say...

Sales & koleksi

0 viewers view
OWWWWHHHHk,its Year End Sale(YES)...so,pada merekamereka yang suka dan kaki shopping,memang akan tunggu waktuwaktu macam ni untuk melaburkan matawang ringgir malaysia kat shopping2 komplex mall and aper saja kedai yang ada kat malaysia ni...and as for me...ermmm..maner nak start???k3..ill stat wif the updates of my TWO months anniversarry....

23/012/12



Bulan dua

0 viewers view

dua bulan sudah hubungan ini..
a lot we had to go thru...
banyak cabaran & dugaan..

untitled

0 viewers view
wehooo..homieee..=)
everything seems fine walaupun dapat rasa sikit2 dingin..
ermm..mungkin cuaca yang 24jam mendung and kejap2 hujan..

MUNGKIN...

I.B.A.M

0 viewers view
Future home??maybe..could be..why not..

SOMEDAY..=)

it's isnt so hard to adapt and getting use to a second life...untuk pappy,ill have to learn to live his lifestyle too...he'll have to adapt to my life style too someday..ill help him with that..slow meloww..take it easy...noting to rush...

Ayah n Mak seems nice...xder lar garang sangat(maybe not yet)...but so far,for now..duadua pun ok sahaja...ayah jarang kat rumah...*baru jumpe sekali kat rumah*
Mak is always at home n Ipin's her PA...first day kat cni..ayah dah mintak layan tetamu...bwat air teh...(tak kekok/xtau bwat tapi sebab thats juz da few minutes i've entered and belum kenal lagi brg2 dapo Mak letak mner..dah la Mak pun xder kat umah at dat tyme for me to ask maner barangbarang nak bwat air) time kaseh Ipin sebab tolong...heee...malam tu,Mak balik bawak pucuk paku...haaaa..die bagi,swuh masak,...MAMPUS was all i could think...hahhaa..kat umah slalu pucuk paku masak lemak jer..xprnh goreng tumis..ermmm..amik,n bwat2 tau je larr..masuk dapo,Pappy dah gelak2 kat meja makan..bukan nak tolong..huhuh..grrrrr..rasa macam nak cekikcekik jer tyme tu..

SABAR Saraaaaa...

Muadzam - Tenggaroh - Kota Tinggi - JB - Muadzam

0 viewers view
Hye...saya Sara n itu Krol...
bila kami bergabung..
kami menjadi KhaiSara...
hahha..owhk..merepek sajer...

Sorry sayang'ness..xder updates lagi a few days...was bz being a travel hunter bak kate pappy...yeaapp...a real traveling experince..from Muadzam sampai lar ke JB...kenangan ok semua ini...saya sayang pappy saya sangatsangat (outta topic sebentar)...ehehehe....

terima kasih sayang...

0 viewers view
maaf tiada updates this few days..ke'bz'an sebentar...
anyways,im all safe and sound kat MuadzamTercinta ni..

TERIMA KASIH SAYANG...

kembali pulang.

0 viewers view
YEAYYY...!!
Too excited to even write anything right now...
In a few hours ill be back in ur arms..
Ohh,sangat-sangat excited boleh takk...

i'm sorry..

0 viewers view

Bising tak?

0 viewers view


Tiba-tiba rasa macam MP3 player dalam blog ni sangat bising and menganggu...

Do you think so too?

Tak nak letak MP3 player lagi boleh tak?

Dia vs Saya

0 viewers view
1) Dia sweet macam gula-gula kapas,tapi saya selalu masam macam asam java...
~Dia sanggup tahan ngantuk(ingat ma xtau pa ngantuk ke..huhuh) tengok aku tido depan cam..eyhh,sweet ok..ader balak korang tahan tido duk ngadap korang tido?xder kann...

2) Dia lemah lembut,tapi saya dawai besi..
~Dia cakap ngan aku pun lembut jer,tapi aku ni slalu kasar...ok,maybe dier ader terkasar sikit biler pgg aku,but well..im much more rougher ok...sorry pappy..=)

sampai menutup mata..

0 viewers view
video
*nak macam ni boley tak..>.<

Romantik sweet sweet sampai tua...(",)

A n n i v e r s a r y

0 viewers view
Oh,heyy look...!! Its already the 23rd of the month..
*ikowt tyme M A L A Y S I A yea,bukan I N D O N E S I A


But waitttt......

Trademark..mungkin kah??

0 viewers view
Dia sangat dan teramat pemalu dan pendiam..well,at least before i really got to know him...oleh sebab dia suka malu2..i gave him a nick name of a cat..alaaa,yang macam peribahasa mlayu tuuu (i know my bm tunggang langgang skit)..malu-malu kucing..ehehe..n den,dia plak menambah,dia asal hutan n kampung...n soooo..name kucing hutan melekat untuk dia...haaa..trademark dia lar tu kann...kucing utan ku..eheheh...xtau kucing utan tu rupe nyer macam maner?kesian nyer korang(sendri pun xtau macam mner rupe kucing utan sbnr nyer)..heheh..

merajuk & memujuk

0 viewers view
First date or should i say first meeting pun da merajuk..hahha..bley tak macam tu?Okoko..aku kuat merajuk..so?jeles??plss do...bler merajuk,for sure lar ada yang memujuk kannn...ohh,dia sangat comel bler cuba memujuk...
Seriusss..xtpu punya..xcaye?try lar testt...

*I'm ain't blonde n he doesn't have long hair n beard..=)

nombor..numbers..digits...

0 viewers view
*pls click to enlarge..=)

Air Mineral vs Air Masak

0 viewers view
13October 2010
~ It was a Wednesday..macam biasa before morning class..akan online untuk update status and angkat cake segala cake yang siap masak dalam baking life. Ohh,mase tu bley plak terperasan bday si kedingg ni..ermm..nk wish ke ek?balik class nnti lar baru wish..ehehe...after class,sampai ilmiah almost 1pm..bukak lappy,trus on9..browse thru page si keding tu..ermm..xramai yang wish lagi..nak tulis aper ek..huhuh..pdhal bday wish jer pun..mcm xbese plak wish kannn...ermmm...pendek kan citer,the pic below will show how i started n how the flow of our story when.. :)

Pertemuan itu..

0 viewers view
23 September 2010(Raya at Jamal's)
~Eyhh...si keding tu pendiam sangat lar...sombong ke?berkepit ngan fon jer...ishhh...bila mau dengar suara dia..xper larr..lambat laun akan dengar lar jugak kann...:(

10 October 2010
~Grrr..pkcik bus MaraLiner(Melaka-Muadzam) xbetul ke aper..ader ke patut tinggalkn budak pompuan kat terminal tgh2 mlm buta..macam maner nak balik ni..paler hotak pikir contact awal jer time tu..tapi jantung dupdapduupp sebab takowt kalau2 ader mnganggu tido..yesss,dier sudi dtg tlg jemput..ehehe..

Yang terindah..

0 viewers view
A little sumting untuk pa...

Its our song..

0 viewers view
Ingat tak lagu dating kita?Asal keluar je msti lagu ni on air..Bila lagu ni on air,pa mesti nak tukar siaran..comel jer...ingat tak?ingat tak? Tak ingat? Tuuu..lagu tu ader kat bawah ni..hehe..ingat dah?

Heyy,you..!

0 viewers view

Warming up and welcoming back..

0 viewers view
 

Storyline of Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea