Berangan buah berangan

Me and my friends are at the age where the elderly would come to us and ask 'Haaa,tua dah!Bila nak kawin?!' Get what i mean? Kalau dulu,orang tanye result UPSR,PMR & SPM berapa je. =.='

I have to admit.Sebagai remaja perempuan NORMAL,aku sedikit sebanyak ada berangan fantasi how i want my BIG DAY to be.Oh,kalau dulu aku berangan nak wedding yang grand.Selagi boleh nampak mewah,iyer yang tu yang aku nak.Tapi tu semua dulu.Waktu aku tak kenal erti nilai duit & how hard it is to find money.Mungkin sebab sekarang aku dah matang.Eyhh,matang ke?Haaaa,sikit lah.Dah 22 tahun dah pun.

Sejak-sejak dah matang ni.Aku hanya impikan my BIG DAY to be simple sweet and paling penting SMOOTH.Tak nak lah wedding yang gila bapak grand,tapi the life after marriage is hard sampai kene ikat perut.Lagi baik saving and spend important needs.Oh,mari muntah hijau bersama.

Recently,I have been looking into bridal blogshop.Menghabiskan masa kat sane lagi baik dari aku cuci mata window shopping and tau tau je dh masuk mayban2u or cimb click untuk beli barang online,kannnn!Hehehe. Sambungan lepas ni hanya lah angan-angan semata-mata.Yang tak sudi yang sambung baca,u make click on the X button at the far right of this page.TQ.

Haaaaa,ni baju nikah!


Amacam?Cun x?I like the color.Simple pun simple je kan.

Ni pulak baju sanding@ baju pakai time dinner reception.


Over tak angan-angan aku ni?Walaupun ni namenye baju sanding,kalau boleh aku taknak sanding.Heeee,malu segan kucing meoow meowww laaaa..

Haaaaa,takat ni je lah angan-angan aku.Tema kaler is fixed.Ok pa?Nak jugak kaler ni nanti. Tarikh?Akan diumumkan kelak.Tunggu abes belaja ni haaa dulu k.

K,bye!







p/s : When im married,i wanna be so married. *paham ke?*

3 viewers view:

yana d'zone said...

i suka P/S itu :) very true!!

k.sara said...

Hhehehe..let's be an independent women. =D

runnitaf said...

yuppie! me too! ^_^ kenduri kawen tak perlu grand2..baik guna duit jadikan hidup lepas kawen grand..huhu..


tak phm p/s tu..:(

 

Storyline of Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea