Timetable Semester 2 Year 2011/2012

Akhirnyer..sette jugakk timetable sem depan..ohh,bangganya saya...sejammmm duk klik sini  klik sane....
*applause*

Korang punye timetable aper citer?dengar-dengar ramai yang clash bagai...alhamdullilah,nasib baek aku punye xder masalah...*tarik nafas lega*

Dalam nak bwat timetable,sempat lagi mendobi okayy..haaa..multitasking gitu...

Officially, next sem il be taking 4 subject...rase macam nak amik 3 jer,tapi sem ni dah amik 3subject & i ended up bosan gler bler kene duk hostel with nothing to do...*cewahhh*..ayat nak berlagak jerr...kau tunggu result kau 15hb Spetember nanti...

Since sem ni dah amik subject simple-simple kacang,next sem i decide to take up subject yang mencabar sikit...eceeeeccccehhh..sikit lah sangat mencabar nyerrr..sekali,kau yang kene perah otak carik idea assigment...


Tadaaaaa...yang ats tu lah timetable aku..amacam? cun tak?? Isnin ader 1 class jer..& its after 5pm,so xpyh membazir pakai baju kurung/ formal dress code semat-mata untuk 1 class...sayangg tau bler dah pakai comel-comel..cun-cun..wangi-wangi..tapi class ader 1 jerr...

Subject sem ni :

Psychology
Finacial Statement Analysis
Malaysian Law
Business Static II 

2subject kire..2 subject membaca..oklahh tu..dah balance..dari yang currently taking...2 reading/understanding + 1 calculation....*boringggggg*

Eyhhh..hujann lah plakkk...k lahhh,dobi dah settle,timetable pun dah settle..sekarang mau sambung tido...bahahahahha...buruk kan perangai..wat to do...name pun SATURDAY...aper barangg mudamuda kene bangun awal....>.<

3 viewers view:

yana d'zone said...

eh,Sara amik 4 subjects je ke? akak amik 6...bukan ke if nanti lagi banyak yang Sara kena amik? cukup je ke tambah 1 sem je?

k.sara said...

yeappp..sebab dalam study plan kite aritu,pn.noraini masukan 5 jer untuk sara...patut ader Macro,tp sara xmik amik dulu...amik next 2 sem...sem depan amik,nnti xder kawan...

runnitaf said...

huhu..nie cuak ni..mesti student portal nnt jam sbb semua nak daftar subjek..(^^")

 

Storyline of Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea