Wakk'luuu Part 2

Eyhh..wa heran lahh..lu ada bce blog wa ke?? Opsss..I'm Sorryy..* gaya amir Raja Lawak* wa mintak maap lah klu lu ada bace ini blog...mana wa mau tau lu bce wa punya entry...lu jangan lah mau sentapsentap sama wa okayyy...wa tak heran pun lu mau bikin ape,tapi wa paling tak suke orang lupe jasa...huiiii...alergikk tauuu... 

Ini wa mau kasi tau..lu mau kincing ka sentap ka..wat so ever lah kann..wa sikit pun xheran...klu lu sentap,wa mau bikin ape...memang betol aper wa ckp kannn...okayy lahh..fine..maybe wa xtau aper masalah lu... sebabnye..wa tau,setiap manusia pun ader masalah...kite tak kenal org tu,so kite xley maen hentam judge orang..so here's a thought...

Lu mau bergaya,lu suke hati...duet lu...tapi beragak okayy...bergaya2 jugak..utang kasi langsai dulu.. lu dah settle sumer,wa serius tak amik port aper lu bwat...lu dah pandai bikin projek senyap2,so jgn mau susahkan org laen dgn masalah lu lgi...pandai bwat,pandai tanggung okayy...

One more thing,wa pling anti orang yang pakai hrta org laen mcm harta sendiri..u know wat i mean?tak reti? lu pikir lah sndri...wa malas mau elobrate...

Klahh..wa chau dulu..wa pun ader class,ader midterm..ader assgmnt mau kasi langsai...mau layan hal lu,sampai taun depan pun tak sttle...sorry klu lu sentap mentap ntan entry blog wa..wa xder tulis name sesape..lu suke hati lah klu terase okayy...blog wa blog open...so maybe its not even about u...HAHAHAH...










p/s : sebulan lagi nak pose...yeayy...=)
p/s : nak tachink dgn Kak Yana sebab privatekan blog,...bley gitu..?

2 viewers view:

yana d'zone said...

bukankah diriku sudah menginvite dirimu?

k.sara said...

ahaha..ini entry di post di wktu pagi buta....time tu tgh private...heee..=)

 

Storyline of Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea