CBB fever

Howdieeee peeps...sorry ler dah 2 3 hari xder updates...den bz ler...bukan bz ngan hal umah tangga,tapi bz ngan demam...huaaaaa...demam itu sangat tak best kann...haaaa..tapi klu nak dibandingkan antra demam Exam ngan demam sakit badan,menanggung sakit badan lagi ku rela...

Howeverr...pheeewwwww..lega sudah beban di bahu...paper Midterm CBB has already ended an hour ago...senang ke?? ermm..okay lah kowttt...MCQ was like...errr...A ke haa? ke B jwpn dier..hohhh...C pun mcm jawapan btol...demmmm...ilang fokus due to low temperature in the hall...duk bawah aircond plakkk... abes kejang tgn nak pgg pen...


* Miss Zue *

Haaa..ats tu lecturer CBB aku..name dier Miss Zue..sporting abes lah dier..mmg best masuk class dier...she's fun & yang pnting..class slalu abes awal...saper masuk class lmbt mmg rugi..sebabnya,u'll miss out her jokes & important information for the topic she has covered for the day...ohhh,gambar ats tu aku cilok dari FB beliau....ngeehhee...sorry misss..>.<

Tanggg preparation ni bestt...preparation to sit for the exam...since paper was today,Friday...aku pun decide untuk start awal*kononnya*...memang semangat abes lah a week dah susun notes bagai...besides Cik Abg keep repeating the same thing to study hard & get better result...dier maen ugut2 okayyy..." Kalau sayang, buktikan dengan result mantappp " =.='


Demmm...Midterm topics was chpter 4-6..nota slides tak macam 14-20 pages each..haaaa..amik kauuu...tapi no worries..Miss Zue dah mnyenangkan kami dengan mind mapping...so aper yg susah aiteee...blaja ikowt mind map...tadaaaaaa...smart hehhh...


Owhhh..abaikan muke di atas...that's me trying hard to not fall asleep while reading notes...aku ni dah ler sleepy head...sebabkan nak jugak pass the paper with flying colors,ku kuatkan semangat....cabaran paling umphhhh is to not land on the bed...owhhhhhhh..susah glerrrrr...


Tadaaaaa..katil kesayangan...haaaa..exam punye pasal,terpkse aku kemas katil leklok...sebabbbb..biler katil dah kemas...aku sayanggggg nak landing...klu landing,kene kemas balik...ohhh,saya pemalasssss...hahahaha... So nowwww..since paper pun dah settle...harini,dah buley tido dgn hati yang senang...

Makan sudahh..laudry on the way siap...pas sidai buley layan mimpi...klu Cik Abg ader dah bley ajk gie pantai...heeee...tapi Cik Abg xder plak arini...he had to follow his dad to somewhere...family matter..xper lahh,mlm nnti mungkin ader kesempatan nak jumpe...=)

Klahhh...nak layan moviesss plakk...todllesssss...






p/s : Quiz QNTB ari Isnin...grrr...

4 viewers view:

yana d'zone said...

cantik siot Miss Zu :)

k.sara said...

ahaha..eheemmm..puji2 ni ader pape ke..wakahkhaa...

yana d'zone said...

saya mahu markah lebeyyy~

k.sara said...

ahaha..nnti kita kipas dier dalam class...bawak stand fan...hehee...

 

Storyline of Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea