Classes & Routine

Superrr awesome day...*okayy,tipu*

Positive sikit lah bebbs...started the day with QNTB quiz 1..perghh..soklan sumer xley blahhhh...chapter 1-3 pun dah mngigil2 nak mnjawab...cmner nak mnjawab Midterm...O_0??? Midtermmm??? Yeahh..u heard me...Midterm is in 2 weeks...jgn memain okayy..Midterm tu..penentu segala markah carry marks...demmm...

Ohhh..paper Quiz was..ermmm..hurmmm...*mengeluh*...it was suppose to be easy...tapi sebab soklan terlalu MUDAH,i cudn't asnwer confidently...biasalah tu kowtt..biler kite dah biasa dengan benda susah,ttbe orang bagi soklan simple kacang2,korang pun msti ragu2 nak menjawab...tak caye??cer try jawab soklan simple BI ni...


Yes,I'm hungry...or...No,I'm hungry...pick 1..which is the right answer...

Haaa..cer try jawab..hahaa...well,susah2 soklan Quiz,i aim to get at least 5 -7 betul...Insya'allah..(=.=)v

Later on,had ENBB...perghh..again another class task...selepas tobat xmau jadi orang 1st submit keje macam last week...i took my own sweeeettt time doing my work...hahah...dalam slow2 tu,ader jugak yang bertnya soklan...heee..its okayy..saya tak kedekut ilmu...selagi tak bagi ajaran sesat,selamat lah kamu...

Submitted task after 4 other juniors submitted theirs...tak sanggup nak melihat kerjaku ats meja lagi..haha...*pelajar dedikasi lah konon* ...dupdapduap...jantung kencang tetiba apesalll... sambil pegang class task ditemani Kak Yana...baru nak bwat muke mntak penyepak depan miss nak request re-do task mnggu lepas...Kak Yana dah utarakan hajatku yang terpndam...phewww...nasib markah yang diberi tu xder kene mngena ngan class carry mark...senyum kambing terus...HAHAHA...

Sambil tunggu time untuk pulang i took some pictures of the class enviroment..BOSANN lahh siap keje awal2 nihh..*show off*...nahh bagi korang tengok lah nnti before end post...heee...dah kul8pm ni,aku tak mandimandi lagi...haiyooo...buruk tull perangai...

K...tata u'olllsss...see ya in da next entry...=)

*Cikgu Yana memberi tunjuk ajar*

 *Si biru & Si Pink looks familiar--->korang ader kakak ke huhhh??*

*Marking session--> Kesian miss pening membaca*

*Haaa..yang ni aku cipta sendiri...*


Hahaha...jangan marah Kak Yana...adinda mu kebosanan dan hanya ingin mencari sumber ketawa...hahaha... chillexxxxxx....








p/s : 13/02/2013 & 14/02/2014 macam tarikh cun melecun jer kann..heheh...

2 viewers view:

yana d'zone said...

apa yang akak pk kan tu? Sara kenai ka dengan bebudak 2 ketul 2? amboi,dalam hati nak berkenal2an rupenye,hikhik nape x kabo tadi? gagaga....akak harap Sara mimpi lagi mengenai future Sara...closure~baru dapat gambaran yang lebih jelas...ekekeke

k.sara said...

hahaha..dah zoom gmbr anda???hahah...budak dua ketul???ahhaha..xxxlahhh..mereka dua sangat comel..walaupun sikit clumsy at times...si biru tu muke mcm bdak batch sara,aflah,if u know her..yang pinky 2 macam muke aweks adikku...hehhee...ohh,mimpi hnya maenan tidur...=.='

 

Storyline of Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea