Rahsia bulan kelahiran

*ehemm ehemm* ini benda..bukan saya yang kaji yer...tapi Dato’ Dr. Haji Mohd Fadzilah b. Kamsah yang kaji...well,he's well known in many areas kann..kan...tengah bosan tak tau tahap ape...den ternampak aplication rahsia bulan dalam tarikh lahir...main try n error saje ngan benda alah ni...n it says or shud i say he says according to his research...

I am as below....
*gambar sebagai bukti...=)



  • Banyak idea dalam perkara...


  • Sukar untuk dimengertikan atau difahami sikapnya .


  • Berfikiran kehadapan.


  • Berfikiran unik dan bijak.


  • Penuh dengan idea-idea baru yang luarbiasa.

  • Pemikiran yang tajam.


  • Daya firasat yang sangat halus dan tinggi.


  • Sesuai jadi seorang doktor.


  • Cermat dan teliti.


  • Personaliti yang dinamik.


  • Sifat yang berahsia, pandai mencungkil dan mencari rahsia.


  • Banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra.


  • Berani, pemurah setia dan banyak kesabaran.


  • Terlalu degil dan keras hati.


  • Apabila berkehendak sesuatu, akan diusahakan sehingga berjaya.


  • Tak suka marah kecuali digugat.


  • Mudah ambil berat terhadap orang lain.


  • Pandai muhasabah diri.


  • Cara berfikir yang lain dari orang lain.


  • Otak yang sangat tajam.


  • Pandai mendorong diri sendiri.


  • Tidak hargai pujian.


  • Kekuatan semangat dan daya juang yang sangat tinggi apabila berkehendak sesuatu.


  • Cuba sampai berjaya.


  • Badan yang sasa.


  • Kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam dan romantik.


  • Tidak pasti dengan hubungan kasih sayang.


  • Suka duduk d irumah.


  • Sangat rajin dan berkemampuan tinggi.


  • Amanah, jujur, setia dan pandai berahsia.


  • Tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi.


  • Bercita-cita tinggi.


  • Perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah


  •                                                                                              

    *betul ke x kajian di atas?ermmm...ada yang betul ada yang tak kowt...y dont u tell me..u all have known me for some tyme...so?what do u think?

    was curious nak tau hasil or kajian untuk pappy jugak..n the result is as below..=)

    *gambar sebagai bukti


  • Suka berbual.


  • Suka orang yang sayang padanya.


  • Suka ambil jln tengah.


  • Sangat menawan & sopan santun.


  • Kecantikan luar & dalam.


  • Tidak pandai berbohong & berpura-pura.


  • Mudah rasa simpati, baik dan mementingkan kawan.


  • Sentiasa berkawan.


  • Hatinya mudah terusik tetapi merajuknya tak lama.


  • Cepat marah.


  • Macam pentingkan diri sendiri.


  • Tidak menolong orang kecuali diminta.


  • Suka melihat dari perspektifnya sendiri.


  • Tidak suka terima pandangan orang lain.


  • Emosi yang mudah terusik.


  • Suka berangan & pandai bercakap.


  • Emosi yang kelam kabut.


  • Daya firasat yang sangat kuat (terutamanya perempuan).


  • Suka melancong, bidang sastera & seni.


  • Pengasih, penyayang & lemah lembut.


  • Romantik dalam percintaan.


  • Mudah terusik hati & cemburu.


  • Ambil berat tentang orang lain.


  • Suka kegiatan luar.


  • Seorang yang adil.


  • Boros & mudah dipengaruhi persekitaran.


  • Mudah patah semangat    



  • His result?ermmm..mostly i'll say..AGREE...hahhaa...yang mner 1 betul yang mner kurang betul...?Rahsia..ehehe...

    4 viewers view:

    AmriGloomySunday said...

    kecik comey ja tulih naa..

    k.sara said...

    hahaha...
    tlisan jer kecik tomey...
    tuan bdn besar gedabak...
    hohoho...

    mr and mrs ever ◕‿◕ said...

    oktober ? saya jugaaa HAHAHA ;)

    k.sara said...

    jannah : ahaha...october baby..

     

    Storyline of Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea