Yeah,Dah nak sampai..

Cepat betul dh 3rd day of the month in a new year kann...noting much to blog right now..tapi tengah excited nak bagitau yang my gift untuk si keding is odw to his fornt door..yeappp...ingatkn nak bagi sendiri mase anniversarry aritu,tapi sebab ader teknikal prob...delay skit gift dier sampai...i really hope he likes it...

Oh yeah...lupe nak cter kat mern i got da gift kan...ermm...got it from this gurl/fren..kenal kat FB jer pun..n she does this litlle handcraft..kindda comel n got my attention haritu...korang boley view her blog kalau nak tengok...reasonable price i would say...;) Took her bout 3 weeks nk siapkan my order...well,she has got her stuff to do jugak kan..xkn nk duk ngadap my order sorang..heee..n klu korang nak tau..she has a long list of order...kalau nak,kene bwat tempahan n of cos,bayar lar dlu...heee..klu x,mcm mner nk beli raw material untuk oder korang tu kan...pape pun,check her blog out k...den korang sndiri menilai suke ke x..bes or not..k larrr...got to go..see ya's...:)

*ni haaa..my order from kedaicikenoy..

*got an early valentine's gift for my dear housemates...
hope they like it too...
baby pillows wif they names

2 viewers view:

mr and mrs ever ◕‿◕ said...

eee comey nyee. nak nak nak.
hahaha :D

k.sara said...

hehehe..comel kann...
gie mntk kat ipin...
ehehee..
:)

 

Storyline of Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea